FLAPH | Privatlivspolitik

Når du besøger hjemmesiden www.flaph.dk ("hjemmesiden") vil FLAPH ApS behandle personoplysninger om dig. Vi ønsker at sikre en tryg og god købsoplevelse, derfor finder du har information om, hvordan og hvilke data vi indsamler, samt hvordan dine data bearbejdes.

Dataansvarlig
FLAPH (FLAPH ApS)
CVR: 42834041
Poppelvej 4, 9000 Aalborg
info@flaph.dk

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du samtidig, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Kategori af personoplysninger
  • Hjemmesiden: Vi behandler personoplysninger om dig, hvis du besøger hjemmesiden, som vi indsamler via cookies - se mere herom i vores cookiepolitik. I den forbindelse behandler vi oplysninger om din online adfærd f.eks. din IP-adresse, informationer om dit styresystem på din computer eller andre enheder, din valgte internetbrowser og dine online aktiviteter på hjemmesiden, forudsat at du har accepteret hjemmesidens brug af cookies.   
  • Kontaktperson: Som kontaktperson hos en leverandør eller anden samarbejdspartner behandler vi dine personoplysninger, når du sender os e-mails f.eks. i forbindelse med vores eksisterende kontraktgrundlag med den virksomhed, du er ansat hos eller i forbindelse med indgåelse eller opsigelse af en kontrakt med den virksomhed, du er ansat hos. Vi behandler også dine personoplysninger, hvis vi markedsfører vores produkter over for dig som kontaktperson hos en potentiel kunde eller en eksisterende kunde. Vi behandler almindelige personoplysninger om dig, herunder dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse, din stilling hos virksomheden, kunde ID m.v.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os for at sende varen afsted til dig: Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.
FLAPH indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.  

Formål og retsgrundlag
Formålet med behandlingen af dine personoplysninger, når du besøger hjemmesiden, er at tilbyde dig en god oplevelse, samt give dig den nødvendige information om vores virksomhed og de ydelser, som vi tilbyder.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er, at vi vurderer, at vores legitime interesser overstiger hensynet til dine interesser. Vi henviser til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Vi mener, at vi har en legitim interesse i at tilbyde interesserede i vores virksomhed en god brugeroplevelse, når de besøger Hjemmesiden.

Opbevaring af personoplysninger
Personoplysninger opbevares i fem år iht. gældende regler fra SKAT. Herefter slettes oplysningerne. Data som skal bruges til at sende en afsluttet ordre, og hvor data ikke længere er nødvendig, slettes efter 14 dage.

Tilbagekaldelse af samtykke
Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig samt enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker at modtage disse eller trække dit samtykke tilbage, skal du kontakte os på info@flaph.dk.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det i så fald først virkning fra dette tidspunkt.

Du har altid ret til at få tilrettet ukorrekte oplysninger.

Links
Hjemmesiden kan omfatte eller indeholde links til andre hjemmesider, der ikke er dækket af denne Privatlivspolitik. FLAPH ejer ikke disse hjemmesider og har ingen kontrol med sådanne tredjeparters brug af dine personoplysninger. Vi kan derfor ikke gøres ansvarlige for disse hjemmesiders indhold eller anvendelse af cookies m.v.

Dine rettigheder
Efter databeskyttelsesreglerne har en registreret en række rettigheder i forhold til virksomhedens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

  • Indsigtsret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig og en række andre oplysninger.
  • Ret til berigtigelse: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.
  • Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen – må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Modtagere af dine personoplysninger
I visse tilfælde, hvor det vurderes at være nødvendigt og legitimt, kan FLAPH udveksle dine personoplysninger med datterselskaber, leverandører, samarbejdspartnere eller andre tredjeparter. 

Vi har antaget en række databehandlere, som i visse tilfælde kan behandle personoplysninger om dig. Disse databehandlere behandler dog udelukkende dine personoplysninger på vores vegne, på baggrund af vores instruktion og udelukkende til vores formål. Databehandlerne kan f.eks. være udbydere af diverse IT-systemer og lignende.

Hvad bruger vi personlysninger til?
Vi kan benytte dine personoplysninger til at:
  • Servicere dine online ordre (fx for at sende dine varer mv.)
  • Registrere samt vedligeholde din profil
  • Give dig en mulighed for at deltage i visse serviceydelser. Dette er eksempelvis hvis du tilmelder dig konkurrencer og eller kampagner online.
  • Sende dine varer/din ordre.
  • Sikre drift og en god kundeservice på vores online forretning
Adgang til dine personlysninger
Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage disse, skal du kontakte os på info@flaph.dk. Du kan altid få fjernet eller tilrettet ukorrekte oplysninger.